General info
about online casino

Pokertips

Här kommer ett par nyttiga tips som kan vara bra att tänka på både för nybörjaren och för den erfarne.

Spela på en nivå som passar dig! Det behöver inte betyda att du ska spela på den lägsta nivån, du känner själv om har valt rätt spel och spelrum. Prova dig fram, du hamnar rätt efter ett tag!

Lägg dig med en gång om du har en dålig hand, det är ingen idé att satsa högt på låga kort. Var med på nästa runda istället.

Glöm inte bort dina motspelare. Nybörjare har en tendens att bara se sina egna kort, håll koll på spelarna runt bordet och kom ihåg deras ansiktsuttryck när de har bra kort respektive dåliga.

Försök att hitta en balans i spelet. Bluffa inte för ofta, men heller inte för sällan! Dina motspelare får ett stort övertag om de vet att du aldrig bluffar. Ordet ”lagom” passar bra in här!

Anteckna om ditt eget spel och om dina motspelare. Det kan hjälpa dig komma ihåg små detaljer som man lätt glömmer bort under spelets gång.

Om du förlorar med en bra hand så ta det ändå lugnt. Du behöver inte vinna tillbaka alla pengar i nästa hand, det kan ta ett par gånger. Satsa inte ut alla dina pengar med en gång, de kan hända att du förlorar ännu mera då!

Lär dig alla regler ordentligt, även om tur och chans har en stor betydelse är kunskapen den viktigaste egenskapen. Att kunna reglerna till spelet utantill är A och O!

Glöm inte att ta en paus från spelandet om det blir för jobbigt. En kopp kaffe och en bulle kan sitta bra efter en stund.

Det bästa du kan göra för att bli riktigt bra är att öva, öva, öva och spela, spela, spela!

Lycka till!