General info
about online casino

Bingotips

Att spela bingo handlar mycket om tur och chans. Men här kommer ändå några tips och trick till dig som nybörjare, kanske blir du sugen på att spela lite bingo efter att du läst tipsen.

Öva, öva, öva…

Det gäller att övningsspela innan du börjar på riktigt. Det enda sättet att bli bra på är att öva! Det finns många gratis bingospel på nätet.

Recensioner

Läs recensioner om sidan du tänker spela på. Läs in dig om alla regler som gäller, så hänger du med bättre i spelet.

Välj sajt

Välj en bingosajt som du vill spela på, gärna en med gott rykte. Sök efter en med bra säkerhet, ärligt spel och bra kundservice.

För mycket besökare

Försök att hitta en sajt som inte är ”överbefolkad”. En sajt med många spelare minskar chansen för vinst. Välj istället en sajt med ett mindre antal spelare, t ex kan du och dina vänner spela tillsammans i ett spelrum. Nackdelen med ett spelrum med mindre spelare är att insatser och vinster inte blir lika höga.

Våga fråga

Glöm inte dina motspelare, många bingospelare har varit med ett tag och har lärt sig tips. Fråga dem hur de gör, många bingospelare vill mer än gärna dela med sig av sina tips. Glöm inte att ta allt med en nypa salt, du vet ju aldrig om det som sägs är till för att sinka dig!

Jackpot!

Chansen att vinna den största potten är på fredag och lördag kvällar mellan klockan 20.00 och 23.00. Under denna tid kan du satsa lite extra. Men låt dig inte luras, det kan vara bra att ligga lågt och kolla upp om detta gäller just den sajten du är inne på.

Med dessa tips önskar jag dig all lycka till i bingovärlden, och jag hoppas du får en trevlig tid som bingospelare!